It is currently Sun Apr 23, 2017 7:54 pm



Welcome
Welcome to antiX-forum.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: setup static IP address antix-base 7.2
PostPosted: Thu Aug 07, 2008 12:54 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 09, 2008 10:49 pm
Posts: 51
Location: Central Florida
Hello,

I posted this in ML as well: http://mepislovers.org/forums/showthrea ... post135148
but I figured I may get some assistance here.

I'm finally redoing my simple personal web server:

PC Specifications: (Pretty sad)
Compaq Presario 7594
Processor Intel Celeron 566 MHz
RAM: 192 MB SDRAM
HDD: 10 GB
Eth0: Ethernet cable connected and works

LAN Specifications:
Router: DLink DI-524 (w/wireless)

I go to Mepis Network tools as usual, try to set a static IP and it doesn't save it when I hit Apply. It just blanks it back out and is unable to start "eth0"

I do get internet on the box when IP address is obtained automatically, just can't get it to save a manual entered static IP.

yes, I am using mnetwork (the manual setup) instead of the auto. Any suggestions to remedy this???

V/R,
Nats

_________________
Nats007 - Registered Linux User #458930
Netbook: sda1: Windows XP SP3 sda2: antiX 8.5 w/ KDE 4.6.3 | Asus Eee PC 1005HA | Intel Atom N270 1.6 GHz | 2 GB Crucial DDR2 6400 | 160 GB HDD | Intel GMA 950 | AGPtek 7200 mAh battery


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 07, 2008 1:26 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 09, 2008 10:49 pm
Posts: 51
Location: Central Florida
Solution is posed in this thread:
http://mepislovers.org/forums/showthread.php?t=16917

_________________
Nats007 - Registered Linux User #458930
Netbook: sda1: Windows XP SP3 sda2: antiX 8.5 w/ KDE 4.6.3 | Asus Eee PC 1005HA | Intel Atom N270 1.6 GHz | 2 GB Crucial DDR2 6400 | 160 GB HDD | Intel GMA 950 | AGPtek 7200 mAh battery


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 07, 2008 2:14 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 5:16 pm
Posts: 1520
Location: Canada's South Coast
You may need to shut off the dhcp server in the router to avoid conflicts.

_________________
eriefisher

Image

The Home of eriefisher erie's blog


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred