It is currently Thu Mar 23, 2017 4:10 pm



Welcome
Welcome to antiX-forum.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Thu Jan 17, 2013 11:47 am 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2013 2:43 pm
Posts: 6
Bien le bonjour ^^,

Nouvel utilisateur convaincu de Linux, je suis entrain de de réanimer quelques ordinosaures avec différentes distributions... je tente actuellement de lazariser un p1 avec très peu de...tout (actuellement windows 95 tourne dessus. J'ai découvert récemment antix et je pense que c'est la bonne solution. J'ai donc gravé un cd d'install full... Mai au Boot ça failed, j'ai ensuite gravé un cd d'install "core" mais le résultat est identique (le bios est bien configuré pour démarrer sur le cd-rom). Que puis-fe faire de plus ?

Merci d'avance

Nym


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Thu Jan 17, 2013 3:27 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Sep 11, 2007 4:55 pm
Posts: 5755
Location: Greece
How much RAM does that old box have?

_________________
Philosophers have interpreted the world in many ways; the point is to change it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Thu Jan 17, 2013 4:03 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2013 2:43 pm
Posts: 6
Actually i don t know, i have to check that. I will do it tomorrow (that computosaure is at my office)
Thank s for the answer

Nym


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Fri Jan 18, 2013 10:27 am 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2013 2:43 pm
Posts: 6
Good morning,

Only 32 mb Ram :(, not so much isn't it ? and 1,2 gb HDD

Do you think it s possible ?

Thanks a lot

Nym


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Fri Jan 18, 2013 11:19 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 22, 2010 11:21 pm
Posts: 162
Location: Canada
I tried this with antiX-8.5 version AntiX-core-486-19June2010.
Checkout my AntiX12 on 'antique' hardware thread in the antix-12 Edelweispirate section, where I had left some links which will take you to my experiences with ‘really old hardware’, if you want to read them.
Maybe installing onto your HDD using another machine, then swapping it back into the P1 would work. You’re going to stuck with cli apps if it works at all with only 32 M ram and such a small HDD. As has been mentioned elsewhere, don’t expect miracles.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problème d'install sur un p1
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 12:33 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2013 2:43 pm
Posts: 6
ok, i'm gonna try this way. Thank s for all anyway... I will tell what happened good or less good ;)

Have a nice day

Nym


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred