It is currently Mon Aug 21, 2017 7:43 pm



Welcome
Welcome to antiX-forum.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Google Chrome not running
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 3:02 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 18, 2011 9:34 pm
Posts: 9
Hi,

I installed the google chrome and ran without problem for the first time. But now when I try to open a page using the chrome it says" The following page(s) become unresponsive.You can wait for them to become responsive or kill them" The most interesting thing is that it always happens after I open the gmail.com. Befor opening it everything is working fine.
Thanks for your help.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Google Chrome not running
PostPosted: Tue Dec 27, 2011 4:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 20, 2009 3:44 am
Posts: 4047
Location: Pecos, Texas
What happens/error messages do you get when launching google chrome from terminal? I run Chromium from synaptic pkg manager.

Mine works OK though I get these error messages . Just my example.

Code:
$ chromium
[2791:2825:529730382:ERROR:x509_certificate_nss.cc(810)] CERT_PKIXVerifyCert for www.google.com failed err=-8181
[2791:2858:541466663:ERROR:x509_certificate_nss.cc(596)] No EV Policy Tag
[2791:2854:567571327:ERROR:x509_certificate_nss.cc(810)] CERT_PKIXVerifyCert for mail.google.com failed err=-8181
Failed to open VDPAU backend libvdpau_nvidia.so: cannot open shared object file: No such file or directory


I should also mention my cpu spikes up to 100% while opening Chromium while I have iceweasel opened at the same time while I am posting on this

Code:
$ inxi
CPU~Single core Intel Pentium M (-UP-) clocked at 1595.057 Mhz Kernel~2.6.38-7.dmz.1-liquorix-686 i686 Up~17 min Mem~203.4/492.4MB HDD~30.0GB(28.6% used) Procs~92 Client~Shell inxi~1.7.27 


Laptop.

Attachment:
chromium.jpg
chromium.jpg [ 28.05 KiB | Viewed 2301 times ]

_________________
Linux Registered User # 475019
Linux at Home courses
How to Search for AntiX solutions to your problems


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Google Chrome not running
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 10:36 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 18, 2011 9:34 pm
Posts: 9
HI,

thanks for your reply, but the owner of the laptop wanted to have the windows back, because she knows that better. So the antix was replaced by windows xp. But I'm happy that I know an op. system which doesn't require much memory :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Google Chrome not running
PostPosted: Mon Jan 02, 2012 9:27 am 
Offline

Joined: Thu Dec 15, 2011 2:07 pm
Posts: 11
Location: Dallas, Tx, USA
IIRC chrom* runs background tasks when the browser is "closed" by default; this can be turned off in the prefs somewhere. On my box I've had to kill the chrom* processes, restart chrom* and disable background processes to make it stable. Was also chewing gobs of memory (100s of MB) with the backgrounded stuff running after I closed chrome.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred