It is currently Tue May 23, 2017 10:30 pm



Welcome
Welcome to antiX-forum.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fixed my panasonic CF-48
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 4:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 20, 2009 3:44 am
Posts: 3974
Location: Pecos, Texas
Specs:

Code:
[email protected]:~$ sux
Password:
[email protected]:/home/harry# inxi -zv7
System:    Host: bikertest3 Kernel: 3.3.3-antix.1-486-smp i686 (32 bit gcc: 4.6.3)
           Desktop: IceWM 1.3.7 dm: slim
           Distro: antiX-M11- Jayaben Desai 12 April 2011
Machine:   System: Matsushita product: CF-48V4HLUQM v: 004
           Mobo: Matsushita model: CF48-4 v: 001
           Bios: Phoenix K.K. v: V4.00L13 date: 12/12/2002
CPU:       Single core Intel Pentium 4 Mobile (-UP-) cache: 512 KB
           flags: (pae sse sse2) bmips: 3190 clocked at 1600 MHz
Memory:    Array-1 capacity: 1.25 GB (est) devices: 1 EC: None
           max module size: 512 MB
           Device-1: Onboard size: 256 MB (Double-bank) speed: N/A
           type: SDRAM (Synchronous) bus width: 64 bits
           manufacturer: N/A part: N/A serial: N/A
           Device-2: DIMM size: 1 GB (Double-bank) speed: N/A
           type: SDRAM (Synchronous) bus width: 64 bits
           manufacturer: N/A part: N/A serial: N/A
           Device-3: Flash ROM size: 512 kB speed: N/A
           type: Flash (Non-Volatile) bus width: 8 bits
           manufacturer: N/A part: N/A serial: N/A
Graphics:  Card: ATI Radeon Mobility M7 LW [Radeon Mobility 7500]
           bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 1002:4c57
           Display Server: X.org 1.11.1 driver: radeon
           tty size: 80x24 Advanced Data: N/A for root
Audio:     Card Intel 82801CA/CAM AC'97 Audio Controller
           driver: snd_intel8x0 ports: 1c00 1880 bus-ID: 00:1f.5 chip-ID: 8086:2485
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: 1.0.24
Network:   Card-1: Realtek RTL-8139/8139C/8139C+
           driver: 8139too v: 0.9.28 port: 4400
           bus-ID: 02:02.0 chip-ID: 10ec:8139
           IF: eth1 state: down mac: <filter>
           Card-2: Intel PRO/Wireless 2915ABG [Calexico2] Network Connection
           driver: ipw2200 v: 1.2.2kmprq bus-ID: 02:03.0 chip-ID: 8086:4223
           IF: eth0 state: up mac: <filter>
           WAN IP: <filter> IF: eth0 ip: <filter> ip-v6: <filter>
           IF: eth1 ip: N/A ip-v6: N/A
Drives:    HDD Total Size: 100.0GB (23.0% used)
           ID-1: /dev/sda model: FUJITSU_MHU2100A size: 100.0GB serial: NQ07T572F3DK temp: 32C
           Optical: /dev/sr0 model: MATSHITA UJDA340
           rev: 1.50 dev-links: cdrom2,cdrw2,scd0
           Features: speed: 24x multisession: yes
           audio: yes dvd: no rw: cd-r,cd-rw state: running
Partition: ID-1: / size: 29G used: 4.2G (16%) fs: ext3 dev: /dev/sda3
           label: N/A uuid: 3fe7d362-f455-43a0-9eb6-d60231f24be2
           ID-2: /mnt/hda1 size: 15G used: 9.2G (62%) fs: fuseblk dev: /dev/sda1
           label: N/A uuid: 1A20A02E20A01335
           ID-3: /mnt/hda6 size: 7.9G used: 3.3G (45%) fs: ext3 dev: /dev/sda6
           label: / uuid: 93317189-8b9c-440a-9224-0799fa567f9b
           ID-4: /mnt/hda7 size: 41G used: 3.5G (9%) fs: vfat dev: /dev/sda7
           label: /Data1 uuid: 4B5F-B945
           ID-5: swap-1 size: 1.55GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
           label: N/A uuid: 38d34375-a4c6-4fda-bcc7-736eeb487061
RAID:      No RAID data: /proc/mdstat missing-is md_mod kernel module loaded?
Unmounted: No unmounted partitions detected
Sensors:   System Temperatures: cpu: 56.8C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 97 Uptime: 8 min Memory: 114.7/1262.7MB
           Init: SysVinit v: 2.88 runlevel: 5 default: 5
           Gcc sys: 4.6.1 alt: 4.4/4.5
           Client: Shell (bash 4.1.51 running in roxterm) inxi: 2.2.3


Pulled it arpart. Replaced cpu paste under cpu fan with artic silver since cpu paste was original and hard as a brick. Runs a little cooler now. Used to run in the 70+C range.

Replaced bad
http://www.ebay.com/itm/131263768359?_t ... EBIDX%3AIT
lcd cable. Screen is bright and good so the fix took. I used to run this on a external monitor when testing before.
http://oi47.tinypic.com/nbybsj.jpg

So she is back online. Thanks to my skill set. :roll:

Anyways. This is what she looked like before and now, when she went back on the shelf for ages.

Image

Running AntiX 11 test 3 when I put her away. Waiting on 14 now. Tickled pink I got her running tonight.
Happy Trails, Rok

_________________
Linux Registered User # 475019
Linux at Home courses
How to Search for AntiX solutions to your problems


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fixed my panasonic CF-48
PostPosted: Thu Sep 11, 2014 4:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 26, 2012 9:46 pm
Posts: 726
Location: Surrey/Hants Border UK
That's bright! Wouldn't want to have to look at that all day. :)

_________________
Linux (& BSD) since 1999.
(Now also ukuleles & harmonicas.)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fixed my panasonic CF-48
PostPosted: Fri Sep 12, 2014 4:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Feb 20, 2009 3:44 am
Posts: 3974
Location: Pecos, Texas
Massive breakage and fixing went on yesterday. Changed kernels, repos, dist-upgrade was
HUGE, cli login for a while, smxi drama, apt-get install -f drama, changed browsers, just a really long duel with a laptop install that wanted to break but I would not let it . Installed dropbox also so to backup in the cloud some stuff on here in case I did not fix it, (it had me wondering).

Me and this laptop wrestled all day but I pinned her down.

Maybe this is easier on your eyes fatmac

Code:
[email protected]:~$ inxi -r
Repos:     Active apt sources in file:  / etc/apt/sources.list
           deb http://ftp.us.debian.org/debian/ wheezy main contrib non-free
           deb http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib non-free
           deb-src http://ftp.us.debian.org/debian/ wheezy main contrib non-free
           Active apt sources in file: / etc/apt/sources.list.d/dropbox.list
           deb http://linux.dropbox.com/debian wheezy main
[email protected]:~$ inxi -Fxz
System:    Host: bikertest3 Kernel: 3.2.0-4-486 i686 (32 bit gcc: 4.6.3)
           Desktop: IceWM 1.3.7 Distro: antiX-M11- Jayaben Desai 12 April 2011
Machine:   System: Matsushita product: CF-48V4HLUQM v: 004
           Mobo: Matsushita model: CF48-4 v: 001
           Bios: Phoenix K.K. v: V4.00L13 date: 12/12/2002
CPU:       Single core Intel Pentium 4 Mobile (-UP-) cache: 512 KB
           flags: (pae sse sse2) bmips: 2393 clocked at 1200 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD] ATI RV200 [Mobility Radeon 7500]
           bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.12.4 driver: radeon
           Resolution: [email protected]
           GLX Renderer: Gallium 0.4 on llvmpipe (LLVM 0x209)
           GLX Version: 2.1 Mesa 8.0.5 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card Intel 82801CA/CAM AC'97 Audio Controller
           driver: snd_intel8x0 ports: 1c00 1880 bus-ID: 00:1f.5
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: 1.0.24
Network:   Card-1: Realtek RTL-8139/8139C/8139C+
           driver: 8139too v: 0.9.28 port: 4400 bus-ID: 02:02.0
           IF: eth1 state: down mac: <filter>
           Card-2: Intel PRO/Wireless 2915ABG [Calexico2] Network Connection
           driver: ipw2200 v: 1.2.2kmprq bus-ID: 02:03.0
           IF: eth0 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 100.0GB (25.4% used)
           ID-1: /dev/sda model: FUJITSU_MHU2100A size: 100.0GB
Partition: ID-1: / size: 29G used: 6.4G (24%) fs: ext3 dev: /dev/sda3
           ID-2: swap-1 size: 1.55GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
Sensors:   System Temperatures: cpu: 71.8C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 83 Uptime: 25 min Memory: 298.3/1263.8MB
           Init: SysVinit runlevel: 5 Gcc sys: 4.7.2
           Client: Shell (bash 4.2.371) inxi: 2.2.4


Code:
[email protected]:~$ sux
Password:
bash: cannot set terminal process group (-1): Inappropriate ioctl for device
bash: no job control in this shell
[email protected]:/home/harry# apt-get dist-upgrade
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
Calculating upgrade... Done
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.


Image

_________________
Linux Registered User # 475019
Linux at Home courses
How to Search for AntiX solutions to your problems


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fixed my panasonic CF-48
PostPosted: Fri Sep 12, 2014 6:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 26, 2012 9:46 pm
Posts: 726
Location: Surrey/Hants Border UK
Like....:lol:

_________________
Linux (& BSD) since 1999.
(Now also ukuleles & harmonicas.)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred